8 εγγυήσεις της maxxparts.eu1.       Μεγάλη ποικιλία Ανταλλακτικών

Περισσότερα από 1.600.000 κωδικοί μηχανικών ανταλλακτικών, ανταλλακτικών φανοποιείας, μπαταριών, λιπαντικών και αξεσουάρ οχημάτων.

 

2.       Η δύναμη της διαπραγμάτευσης μας, δική σας

Λόγω του όγκου αγορών μας προς τους προμηθευτές του εξωτερικού αλλά και τους εγχώριους εισαγωγείς, διαπραγματευόμαστε όλες τις τιμές των προϊόντων. Η διαπραγματευτική δύναμη μας μεταφέρεται άμεσα στον τελικό καταναλωτή με άμεση συνέπεια την επίτευξη ανταγωνιστικών τιμών πώλησης.

 

3.      Πρόγραμμα αποστολών και παράδοσης

Όλες η αποστολές παραγγελιών παραδίδονται μεταξύ 18 και 48 ωρών, μετά την οριστικοποίηση της παραγγελίας σας, αναλόγως της κατά τόπους διαθεσιμότητας των προϊόντων στις αποθήκες μας, της ώρας οριστικοποίησης της παραγγελίας σας και του τόπου παραλαβής. Εξαίρεση αποτελούν κάποιοι νησιωτικοί και δυσπρόσιτοι προορισμοί.

 

4.       Η ασφαλής πληρωμή 100%

Επιλέξτε την πληρωμή σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Η  maxxparts.eu  προσφέρει αρκετές μεθόδους πληρωμής, όλες είναι 100% ασφαλείς. Οι τραπεζικές συνεργασίες  μας εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια των πληρωμών σας online. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα, με τραπεζικό έμβασμα στις συνεργαζόμενες μας τράπεζες (EUROBANK, ALPHA BANK, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ) χωρίς τραπεζικά έξοδα (εφόσον διαθέτετε λογαριασμό σε μια από τις προηγούμενες τράπεζες και η μεταφορά γίνει στην ίδια με την δική σας τράπεζα) ή με αντικαταβολή (εξαιρούνται κάποια προϊόντα) ώστε οι συναλλαγές σας να είναι 100% ασφαλείς.

 

5.       Οι υπηρεσίες μας

Υπάρχουν πολλά εργαλεία στη διάθεσή σας. Μετά την αποστολή της παραγγελίας, θα λάβετε έναν κωδικό μέσω SMS στον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που έχετε δηλώσει κατά την παραγγελία σας. Αυτόν τον κωδικό μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε προκειμένου να εντοπίσετε την ακριβή πορεία του δέματος σας, σε πραγματικό χρόνο. Εφόσον έχετε επιλέξει την ACS στον ακόλουθο σύνδεσμο ACS, και αντιστοίχως για την ΕΛΤΑ Courier στον ακόλουθο σύνδεσμο ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ

 

6.       Η εμπειρία μας

Με μεγάλη εμπειρία στην πώληση ανταλλακτικών, όντας το 1ο Ελληνικό e-shop, με έτος ίδρυσης το 2014. Εξυπηρετούμε περισσότερους από 200.000 πελάτες τον χρόνο μέσω, του e-shop μας, του τηλεφωνικού μας κέντρου και των φυσικών μας καταστημάτων στην Αθήνα και το Ρέθυμνο Κρήτης. Η ομάδας μας απαρτίζεται από έμπειρους, εξειδικευμένους επαγγελματίες, οι οποίοι συνεχώς εκπαιδεύονται, προκειμένου να επιτύχουμε την παροχή της καλύτερης δυνατής υπηρεσίας και προϊόντων, αναλόγως των αναγκών των πελατών μας.

 

7.       Συμβατότητα με νέες τεχνολογίες

Το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα maxxparts.eu  έχει σχεδιαστεί προκειμένου να απόλυτα συμβατό με όλες τις σύγχρονες συσκευές smart phones & tablets. Πλέον μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο site μας, ακόμη και εάν δεν βρίσκεστε μπροστά στον υπολογιστή σας, χωρίς να χάνεται σε επίπεδο χρηστικότητας οτιδήποτε, σε σχέση με την περιήγηση στο e-shop μας από ένα desktop ή laptop.

 

8.       Δυνατότητα προσθήκης αριθμού πλαισίου οχήματος (VIN)

Προς ελαχιστοποίηση της πιθανότητας αποστολής λάθους προϊόντος,  λόγου λάθους εγγραφών των εργοστασίων παραγωγής ανταλλακτικών οχημάτων στις διεθνείς πλατφόρμες δεδομένων ανταλλακτικών, σας παρέχουμε την δυνατότητα να συμπληρώστε τον αριθμό πλαισίου του οχήματος σας (VIN) κατά την φάση της αποστολής της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας, προκειμένου να επιβεβαιώσουμε την ορθή επιλογή των προϊόντων, του καλαθιού σας.


Ο αριθμός πλαισίου ή αλλιώς VIN (Vehicle Identification Number) αποτελεί την ταυτότητα του αυτοκινήτου σας. O αριθμός πλαισίου αυτοκινήτου είναι μοναδικός και αποτελείται από 17 χαρακτήρες, κεφαλαία γράμματα (λατινικοί χαρακτήρες) & αριθμούς, που λειτουργούν ως μοναδικό στοιχείο ταυτοποίησης για κάθε όχημα. Η αναφερόμενη υπηρεσία παρέχεται και στις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπου σε περίπτωση που το επιθυμείτε, ανοίγει αυτόματα την κάμερα της συσκευής, προκειμένου να φωτογραφίσετε το έντυπο της άδειας κυκλοφορίας ή το κάτω μέρος του μπροστινού παρμπρίζ από την πλευρά του οδηγού, όπου εμφανίζεται ο αριθμός πλαισίου, στα νεότερης κατασκευής οχήματα.